About

A
Intotdeauna mi-a placut sa-mi imaginez ca exista un obiect fermecat la atingerea caruia se face instant liniste chiar si in cea mai agitata zi. Ori in cel mai haotic loc. Mai mult decat atat, as fi vrut ca obiectul asta sa nu fie o bagheta magica, ci un lucru la indemana oricui. Ceva care sa nu-mi lipseasca niciodata. Sa-l accesez de cate ori vreau 10 minute de liniste pe care altfel n-am cum s-o gasesc.

Visand din ce in ce mai des la acest lucru supranatural, am descoperit ca laptopul sau telefonul, din care de obicei se scurge o incredibila harmalaie de informatie, pot amuti si se pot transforma in obiectul din vis. Atunci cand scriu. Sau atunci cand citesc altceva decat stiri, recenzii ori articole de documentare.

Asa am inceput sa scriu despre lucrurile pe care nu vreau sa le uit niciodata. Povestiri scurte, care nu-mi iau mai mult de 10 minute cand vreau sa le recitesc. Istorii despre oamenii intalniti in calatoriile mele, care mi-au aratat o fata nestiuta a lumii, atat de diferita si de frumoasa incat ar fi pacat sa o ratacesc in agitatia de zi cu zi. Si mici jurnale de stari, trairi si senzatii de la orele de yoga, care sa imi reaminteasca pe viitor ca timpul nu e neaparat un dusman si ca rabdarea chiar e o virtute.

Ca urmare, peopleVSyoga e un blog pe care nu veti gasi tutoriale de practica, nici retete de vacanta, nici sfaturi ca sa fiti zen. In primul rand pentru ca eu nu cred in filosofia care imi propune sa schimb ceva in 5 pasi, sa fiu fericita in 10, sa ating iluminarea in 3 respiratii si-o mantra despre curaj. Eu cred ca doar ce traiesc ar putea sa ma schimbe, daca asta caut. In bine sau in rau, depinde de mine. Iar locurile in care simt ca am invatat cel mai mult despre mine si despre lume sunt calatoriile si salteaua de yoga.

blog peoplevsyoga
Imaginea cover ii apartine fotografului Gabi Hirit.

Lectura placuta si 10 minute de zbor din realitate!

 

Publicate recent

Biblioteca

People & Yoga

Amprenta digitala

Uneori timpul e prea scurt si emotia prea mare pentru ca o traire sa ajunga imediat text de blog. Ca sa n-o pierd, o agat de Facebook sau Instagram.